O nama

stamparija-zevs-printZEVS Print je štamparija iz Beograda.

Osnivač štamparije iskustvo u produkciji reklamnog materijala stiče od 1989. godine. Posao je učio od najboljih dizajnera i direktora marketinga agencija Crvene zvezde i Partizana.

Štamparija ZEVS Print je porodično preduzeće sa velikim iskustvom u oblasti štampe, poznavanja materijala i brendiranja. Već dugo smo sinonim za kvalitet, ne samo u našoj zemlji, već i u regionu.

Pored klijenata iz Srbije, gde je našu prednost i kvalitet prepoznala i Patrijaršija SPC, sarađujemo sa kompanijama iz Nemačke, Švajcarske, Albanije, Hrvatske, Mađarske… Veliki broj zadovoljnih klijenata, omogućava nam da svake godine povećavamo promet i broj zaposlenih.

Velika je verovatnoća da smo upravo mi napravili promotivni proizvod koji redovno koristite ili držite na stolu, polici ili zidu!

Željni smo novih znanja i ideja, zbog čega se rado se suočavamo sa novim izazovima u našoj delatnosti. Stalno ulažemo u naše zaposlene obezbeđujući im obuku za rad na savremenim mašinama i u licenciranom softveru koji koristimo u svakodnevnom radu.

Koristimo najkvalitetnije boje sa EURO 2014 Green Partner tehnologijama, a imamo sertifikat Ministarstva rada i socijalne politike i Instituta za bezbednost koji je izvršio sva neophodna merenja.

Sarađujemo sa stručnim višim školama i fakultetima koji kod nas sprovode obuku svojih polaznika.

Preuzmite podatke o identifikaciji kompanije

APR rešenje

Potvrda o registraciji
Potvrda za PDV
Izvod iz registra obveznika PDV